Vi söker självgående snickare!

Lausing Snick & Bygg AB söker självgående snickare med bred erfarenhet av ombyggnationer och nyproduktion av exklusiva villor som är utmanande.

Om jobbet & kvalifikationer

Du kommer att ha flera olika projekt igång samtidigt med eget ansvar och det är därför ett måste att du kan kommunicera på Svenska med såväl kunder som med kollegor. Du är positiv, energisk och självgående. Du gillar att arbeta både ensam och tillsammans med andra. 

Roligt heltidsjobb

B-körkort är ett krav då du har tillgång till egen arbetsbil med verktyg.

Detta är en heltidstjänst med tillträde omgående.

Vill du växa med oss?

Vi arbetar med kunder i hela Storstockholm. LSB samarbetar med företag som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt. 

Är du vår nästa snickare?

Ansök genom att skicka in dina handlingar till mig Mikael Lausing på Lausing Snick & Bygg AB. Använd ansökningsformuläret till höger eller ring 070-574 62 74. Varmt välkommen med din jobbansökan!

Om verksamheten

Lausing Snick & Bygg AB startade sin verksamhet 2000 och har sedan dess vuxit och blivit väl etablerade.

Vi utför tjänster inom bygg, plattsättning, gräv entreprenad och övriga tjänster tas av UE samt tillhandhåller även total entreprenad,

Min vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss, att vi har en bra kontakt med varandra under arbetets gång.

Lausing ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål. Vi som arbetar på Lausings är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att de anställda ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra.

Ansök idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort

Beskriv ert behov, förutsättningar & adress

Läs vår integritetspolicy här

[recaptcha]